Kdo je prvním potvrzeným spíkrem a jak získat malé překvapení?

Jelikož se po letní pauze rozjíždí kolo potvrzených nočních spikrů, připravili jsme si pro tebe malé překvapení. Dočti se do konce a zjistíš více 😄

 

Víš na koho se už teď můžeš těšit? Na brněnskou IT NoC přijde Juraj Malcho, CTO společnosti ESET. Juraje uvidíš naživo během hlavní panelové diskuse a později si s ním můžeš osobně popovídat. Během speeddatingu se Juraje můžeš zeptat na ESET, jeho práci a nebo kariérní cestu.

 

A o čem bude Juraj diskutovat v panelovce? Z pohledu obra jakým je ESET se podívá na fungování Cloudu, prozradí nám o jeho mouchách, výhodách i alternativách. A co víc, prozradí nám insighty o vztahu ESETu ke Cloudu.

 

Jaký je pohled na Cloud jedné z nejúspěšnějších cybersecurity firem? Co nás Cloud naučil a jaké výstrahy nám do budoucna dává? Co všechno jsme si mysleli, že o Cloudu víme, ale není to pravda. A na jaké alternativy ke Cloudu se můžeme spolehnout?

 

Juraj se v rozhovoru pro SME vyjádřil:

Netřeba se bát internetu, ale lidské hlouposti.

 

Platí to i pro Cloud? Máme se úplně přestat bát bezpečnostních nástrah Cloudu a soustředit se jen na své znalosti? Velká data, Cloud a bezpečnost, to vše jsou klíčová slova hlavní diskuse, na které nesmíš chybět.

 

Dočetl/a ses až sem? Tak v tom případě získáváš slevu na lístek. Při koupi zadej kód NEWS30 a máš slevu 30% z ceny.

Kupuj zde a ihned!