Všechny hvězdy NoCi

NoC a.k.a. Night of Chances je týmem kariérních nadšenců, který ti nedá spát. Cíl je jasný, zlepšit kvalitu pracovního trhu propojováním etických firem a snaživých studentů/absolventů i mlaďasů, kteří chtějí nastartovat svůj pracovní život.

 

Když hledáš top firmu, nemusíš se trápit nad probdělými nocemi. Od toho je zde přece naše Night of Chances. Blanka, Luky, Mirindes a Laura, je to s námi jednoduché, tvoříme kariérní eventy, ve kterých ti dáváme šanci spojit se s těmi pravými z top firem. Ne, ne, žádné HR posedávání a ohromování designovým životopisem z Canvy, ale speed-dating se CEOs z tvých vysněných firem. Workshopy, při kterých můžeš ohromit toho správného člověka i bez prestižní školy a nebo 26 let zkušeností.

Není to však jen o práci, je to i o komunitě. S námi se potmě nemusíš bát, s NoCí se snadno dostaneš mezi ty správné lidi. Vždyť víš, jak to chodí: „Tamten měl štěstí, proto má takový super job.“. V NoCi to ale není o štěstí, je to o tobě. My ti dáme prostor zazářit. Buď hvězdou NoCi a přijd se podívat 19.10. v Brně do Clubca na IT sklizeň. Všechny potřebné info najdeš na našem fejsbučíku, linkedině, instáči či webu.

 

Tak, tak, ultimátní hvězda NoCi se může již za pár týdnů stát i z tebe, stačí si jen koupit lístek (a vychytat ještě nějakou super letní akci). Tak co, jdeš do toho s námi? Vidíme se v říjnu? Pokud by náhodou IT nebyl tvůj sen, nic se neboj, hvězdou NoCi můžeš být i na dalších našich eventech. Stačí nás sledovat na našich sockách a poslouchat náš Noční podcast!