Další potvrzení spíkři, AI ve vesmíru a Devops o kterém se neučí!

Našimi dalšími potvrzenými spíkry jsou Rado Pitoňák ze Zaitra a Adam Hamšík z Labyrinth Labs. Chceš vědět, jak se pozorují lýkožrouti, co tě ve škole nenaučí o DevOps a jak se využívá AI ve vesmíru? Kup si lístek. A když se dočteš na závěr článku, získaš překvapení. 😎

 

Zaitra je aktivní v projektech ESA a momentálně i v cool vývoji kontrolního softwaru pro biologické experimenty na Mezinárodní vesmírné stanici. Zpracovává dokonce i data na orbitu. Jak už určitě tušíš, Rado je mega týpek, který dělá spoustu cool věcí.  Má za sebou ale i množství dalších projektů jako například využití AI na zhodnocení zdraví lesa. Jeho kolega Marek definoval pro Dobré noviny misi startupu Zaitra následovně: 

 

 Naší misí je kombinovat „know how“ v oblastech dálkového pozorování Země a umělé inteligence, aby jsme dokázali pomoc s vědeckými řešeními a pomohli firmám i jednotlivcům při komplexních problémech.

Rado Pitoňák, CTO, Zaitra

Adam Hamšík, CEO, Labyrinth Labs

Jak už určitě tušíš, je na co se tešit. A to jsme ještě neskončili. Další hvězdou, která vystoupí na IT NoCi v Brně je Adam Hamšík z Labyrinth Labs. Labyrinťáci přijdou na NoC s trefným tématem. Podařilo se jim totiž udělat průzkum toho, co se na českých vysokých školách učí a co se naopak neučí o DevOpse. DevOps pomalu ale jistě ovládl trh s IT joby a rozhodně není na ústupu. Tento komplexní pohled na IT práci má stále co nabídnout. Adam během přednášky proletí světem DevOpsu a přiblíží ti sérii vtipných failů DevOpsáků, na kterých ti ukáže výsledky jejich průzkumu. 

 

A teď ke zmiňovanému překvapení. Pokud ses dočetl/a až sem (ano, i přescrollování se počítá), získáváš slevu na lístek. Při koupi zadej kód NEWS30 a máš slevu 30% z ceny. Dobré, ne?

Kupuj zde a ihned!